TRABZON / SÜRMENE - Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu

Şbt

Mindset Mastery eTwinning projesi kapsamında 4/C sınıfı öğrencilerimiz proje ortağı öğrencilerimizle Zoom programını kullanarak buluşup kendilerini tanıttılar.Öğrencilerimiz Baambozle web0.2 aracını kullanarak oluşturulan eleştirel düşünme oyununu keyifle oynadılar.Avrupa kültüründeki öğrencilerle buluşmak,konuşmak öğrencilerimizi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti.

Ock

18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen Trabzon etwinning çalıştayına okulumuz öğretmenleri katıldılar.Çalıştayda okulumuz İngilizce öğretmeni Ünzile Aydınkal Sekban  etwinning proje çalışmalarını sergi açarak tanıtarak okulumuzu temsil etti. Sergiyi gezerek çalışmaları inceleyen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü sayın Hasan Uygun katılımcı öğretmenleri tebrik etti.

Ara

Bakanlığımız tarafından düzenlenen Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında afiş tasarım yarışması okulumuzda düzenlendi ve pano hazırlandı.

Ara

Mindset Mastery e twinning projesi için öğrencilerimiz canva web 2 aracını kullanarak proje logolarını tasarladılar.

Kas

'' Dilimizin Zenginlikleri Projesi '' kapsamında seçilen eserlerle okumalar yapılarak '' Bilen Oturur '' etkinlikleri sınıflarda uygulanmıştır.

Kas

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen, Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu kapsamında 20-26 Ekim 2023 tarihleri arasında katılımcı öğretmen ve idarecilerimiz Hollanda'nın Eindhoven şehrinde "Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı İşbaşı Gözlem faaliyetini gerçekleştirdiler.

Eğitimde Sürmene Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu'ndan 2, Yeşiltepe İlkokulu'ndan 2, Prof. İhsan Koz İlkokulu'ndan 3 ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 2 katılımcı yer aldılar. 5 gün süren eğitimde katılımcılarımız ders kazanımlarına Yenilikçi Yöntem ve Teknikleri entegre edebilecekleri araçları öğrendiler. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılarımız, katılım sertifikalarını almaya hak kazandılar. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, edindikleri kazanımları ve öğrendikleri yenilikçi uygulamaları ilimize ve kurumlarımıza taşımalarını temenni ederiz.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

İlköğretim haftası okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Kas

ENTEPRENEURSHİP MİNDSET PROJESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

OKULUMUZ ÖĞRNCİLERİ İLE YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ ETKİNLİĞİ

Eyl

2019-2020 EĞİTİM ÖĞTRETİM YILININ BAŞLAMASI SEBEBİYLE EYLÜL AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI KUTLANAN İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA KUTLANDI.